10 redenen waarom bewegen/trainen belangrijk is bij ondernemen

  1. JE GEEST IS HELDERDER

Als je naar je werk komt zonder dat je hebt bewogen, dan kan het soms een uur duren voordat je in een flow komt. Als je traint voordat je gaat werken, is je geest helder en klaar om eraan te beginnen.

 

  1. JE LOST PROBLEMEN BETER OP.

Een helderder geest laat je toe om open te staan voor nieuwe kansen en andere denkwijzen. Het kan je helpen om je problemen efficiënter op te lossen.

 

  1. ENERGIE

Bewegen geeft je veel energie voor de rest van je dag. Je hebt energie nodig om bijvoorbeeld problemen op te lossen. Energie is aanstekelijk als jij als leider energiek je team toespreekt. Goede voedingsgewoonten en een trainingsplan kan je helpen om de beste beslissingen te nemen en je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

 

  1. BETER SEKSLEVEN

Ik haat het om dit te zeggen tegen jou. Maar als je fitter bent en daarom ook een beter seksleven hebt, voel je je gewoon beter. Het feit dat je partner niet aan jou vraagt om het licht uit te doen omdat je er niet fit uitziet, doet heel veel met je zelfvertrouwen.

 

  1. MINDER JALOEZIE EN AFGUNST

Als je niet voor jezelf zorgt, dan word je afgunstig over de mensen rondom jou. Je maakt excuses waarom je niet dezelfde soort dingen kunt bereiken. Door gezond te leven en te bewegen kan je deze gevoelens elimineren en je focussen op jouw bedrijf.

 

  1. BETER GEHEUGEN

Een beter geheugen creëert betere relaties omdat mensen ervan houden als je details herinnert over hun leven, zowel persoonlijk als professioneel. Een beter geheugen kan je ook helpen om meer informatie te onthouden en te gebruiken over een studie dat je hebt gelezen over jouw sector en je onderneming. Het maakt tevens ook makkelijker om een meeting voor te bereiden.

 

  1. STRESS VERLAGEN

Trainen verlaagt heel veel stress en een ondernemer zijn, brengt veel stress met zich mee. Om gefocust te blijven omwille van belangrijke beslissingen vergt focus. Daarom is het belangrijk om regelmatig die stress van je af te kunnen trainen.

 

  1. JE SLAAPT BETER

Gezond leven laat je lichaam toe om dieper te slapen en daardoor je lichaam beter te herstellen. Je zal je niet zo groggy voelen in de ochtend. Je zal elke ochtend klaar zijn om jouw team naar een hoger niveau te tillen omdat je geest niet wenst dat je nog steeds in je bed lag.

 

  1. LANGER LEVEN

Een langer en gezonder leven betekent ook een langer en gezonder leven in je business. Je kan geen lange carrière blijven volhouden als je 50kg overgewicht hebt. Gezond zijn zorgt ervoor dat je kan blijven presteren.

 

  1. JE WORDT AANTREKKELIJKER

Gezond leven maakt je ook aantrekkelijker, en hoe aantrekkelijker je bent, hoe meer aandacht je krijgt, en die aandacht kan leiden tot je succes. Een studie heeft aangetoond dat mensen vertrouwen hebben in mensen die aantrekkelijk zijn. Maar wat betekent aantrekkelijk zijn? Het kan iets simpels zijn als meer glimlachen en tonen hoe goed je je voelt vanbinnen dankzij je trainingen. Jezelf presenteren als positief is alles wat je nodig hebt om aantrekkelijker te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *