Succesverhalen

Succesverhalen

Voor

Na

Dirk

De vóór-foto’s dateren van ongeveer 3 jaar geleden. Bij een controle bezoek aan de dokter kreeg ik volgende opmerking : “Dirk, je bent 47 jaar … als je graag binnenkort iemand met een baseball-bat wil tegenkomen die je keihard neerslaat, moet je zo verder doen … “ . De teller stond toen op 110 kg ?! en cholesterol op alarmerende hoogte … Wake-up call !

Ik ben toen begonnen met het Pronokal dieet (à la Bart De Wever). Super streng, geen koolhydraten, 6 keer eten per dag … hard ! Op enkele maanden 20 kg kwijt ! Fantastisch gevoel. Véél energie, veel complimenten en ik voelde me super in mijn vel. Vanaf dan echter kom je in een jo-jo feest terecht met uitspattingen, dan weer volledig de rem erop, fitness, weer diëten, terug feesten …enzovoort … Straatje zonder eind, blijkbaar.

Er moest dringend iets veranderen ! In 2016 maak ik kennis met Menoodj Baratsingh. Iemand die een eigen praktijk heeft in “Alignment” : “You create your own reality” … Deze man was voor mij de eerste stap naar een “nieuw leven”. Geïnspireerd door zijn inzichten, ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met het bereiken van mijn doel : gezonde geest in een gezond lichaam. 50 jaar kwam dichterbij en ik stelde me een doel voor ogen : Op 10 maart 2018 (ik ben geboren op 10/03/1968) MOET ik in shape zijn! Maar wie gaat mij daarbij helpen ? ...

Ik had in het verleden Karin ontmoet bij de fitness in Aartselaar en herinnerde me dat ze ook personal trainer was … Op een onbewaakt moment heb ik een bericht gestuurd via LinkedIn met de vraag of ze nog PT deed. Zonder al te veel verwachtingen echter.

Na ettelijke weken zonder respons, had ik de ambitie om er iets aan te doen al stilletjes naast mij neergelegd. Tot op een zeker moment … plots … antwoord via LinkedIn : "Hi Dirk, ben je nog op zoek of heb je inmiddels al een oplossing gevonden?” … Wauw ! Aangezien ik niet geloof in toeval, heb ik diezelfde dag een afspraak gemaakt met Karin. Mijn vraag en boodschap : “Karin, ik wil voor eens en altijd van die diëten, obsessie over gewicht etc … af … voor altijd ! “ We schrijven oktober 2017.

Ik ben beginnen trainen met Karin, 3 keer per week. Bij onze eerste kennismaking had ik de metabolische leeftijd van iemand van 63 jaar ! OMG ! Ik ben met haar door de feestdagen gefietst. Vanaf 8 januari tot mijn verjaardag geen alcohol en blijven volhouden … Op 10 maart 2018 was mijn metabolische leeftijd 49 jaar ! 14 jaar ingehaald, zeg maar. Vandaag zie je de resultaten op de “NA”- foto’s … !

Het is elke keer een plezier om met Karin de training te volgen. Niet elke keer even evident, maar onze filosofische gesprekken tijdens de training en de afwisseling die Karin brengt in de training, maken dat ik het blijf volhouden ! Ik kan iedereen een gesprek met Karin, en bij uitbreiding met MoveForHealth sterk aanraden. Als je ECHT wil veranderen … 1 adres ! Ik ben gezonder, sterker, meer in balans en ga met meer energie door het leven. De weegschaal is inmiddels uit mijn leven verdwenen… en het diëten ook ! THANKS !

Jeroen

Move For Health? Dat is alles voor uw gezondheid onder één dak, in één studio! Een studio gevuld met gemotiveerde personal trainers, die met een lach aankomen op het werk en hun klanten met veel enthousiasme begeleiden om hun doel te bereiken. Mensen die u kennen bij naam, die weten waar uw probleem zit en op basis daarvan vakkundig en doelgericht te werk gaan. Geen pijnlijke, saaie fitness, maar gewoon fun met een resultaat om fier op te zijn!

Anita

Karin, ik wil je graag bedanken voor de moeite die je voor mij doet. Ik ben op die maand tijd toch al een heel stuk verder gekomen en dat heb ik alleen maar aan jou te danken. Ik ben blij dat Tamara mij jou had aangeraden en dat ik het (al was het met lood in mijn schoenen) heb gedaan. Ik voel mij thuis in je studio en hoop daar nog vele vorderingen te kunnen maken.

Heidi

Karin is a great personal coach. She is focused and has a very positive attitude, a top professional to work with. It's always fun and she can push you to go one step further in every training. Just what you need in a personal coach!

Tom

In maart 2018 werd er leukemie bij me vastgesteld waarna ik in augustus 2018 een beenmergtransplantatie heb moeten ondergaan. Hierdoor was ik fel vermagerd en verzwakt. In februari 2019 voelde ik me klaar om er nog harder voor te vechten, maar ik wist dat ik dit niet alleen kon. Met toestemming van mijn dokter begon mijn revalidatie bij Move For Health. Vanaf toen ging ik elke week 1 uur trainen onder het toeziend oog van Karin en Ignace. Nu, augustus 2019, is het één jaar na mijn beenmergtransplantatie en heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Dat is iets waar ik Karin en Ignace heel dankbaar voor ben! Ze gaven me nog meer kracht; niet alleen fysiek maar ook mentaal ben ik er wonderbaarlijk snel op vooruit gegaan. Iets wat mij voor altijd zal bijblijven.

Anita Desmedt

Eigenlijk sta ik er iedere keer van versteld wat die voetreflex doet met je lichaam. Wanneer ik thuis was na de behandeling was ik moe, ben rond middernacht gaan slapen en kunnen doorslapen, waardoor ik al twee dagen niet opsta met een moe gevoel. Ook mijn darmen, daar kan ik de klok op zetten: twee dagen later en die treden in werking. Dus bedankt om weeral de reddende engel te zijn, Tamara!

marc

Marc Selleslagh

Ik werd in de zomer van 2016 geopereerd aan de knie en heb na de operatie nog heel wat last gehad, zelfs met kine behandeling leek het niet goed te komen. Dat maakte mij niet echt hoopvol voor mijn volgende skivakantie. Mijn dokter raadde me aan mijn beenspieren extra te trainen. Zo kwam ik bij Karin terecht. Gedurende bijna 3 maanden trainde zij me wekelijks en kreeg ik huiswerk mee. Het was best wel zwaar maar ze hield echt rekening met hoe ik er aan toe was. De trainingen gingen steeds vlotter en mijn vertrouwen groeide. Mijn skivakantie werd een groot succes. Ik stond stevig op mijn latten en heb geen enkele kniezorgen meer.

Bedankt Karin!

Mieke

Dank je wel, Karin van Move for Health, Ik beweeg weer!

In juni van dit jaar blokkeerde mijn rug volledig en kon ik een week niet van de bank rechtop geraken. De week erna ging het gelukkig al iets beter en stapte ik, met krukken, van zetel naar zetel. De kinesist heeft me in de weken erna gelukkig weer wat mobiel gekregen, maar een onderzoek bij de neurospecialist was toch noodzakelijk.

Een serieus zware hernia was het verdict. Nu wist ik al jaren dat ik met een hernia rondliep, maar ik had er nog nooit zoveel last van gehad. Waarschijnlijk was de oorzaak: ongecontroleerde fitness en dus overbelasting.

Nu staat “niets doen” niet in mijn woordenboek en dus was de keuze om bij Karin onder begeleiding te bewegen een logische keuze.

En met resultaat:

Ik maakte een fikse wandeling op mijn verlof en kon me zeer actief engageren op het weekend van de volksfeesten in Rumst. Zonder de hulp van Karin was dat laatste zeker geen optie geweest. Ondertussen ben ik ook met haar voedingsbegeleiding begonnen, wat me nog verder moet brengen naar een gezonde geest in een heel gezond lichaam.

Karin, heel fijn dat je me zo goed begeleidt!

Saskia

Beste Karin, Ik wil je namens MEDIPOLIS en mezelf bedanken voor de manier waarop je mij begeleidt tijdens de persoonlijke trainingsmomenten in je studio van MOVE FOR HEALTH. Je hebt een trainingsschema gemaakt dat perfect voldoet aan mijn vragen.

Je luistert goed naar mijn vragen en beantwoordt ze steeds professioneel en rustig.

Op mailtjes of Whatsapp’jes antwoord je heel snel. Wanneer ik eens vroeger of later wil komen trainen is dat nooit een probleem.

Ook je personeelslid Ignace, die personal training geeft, is erg goed in zijn vak en samen babbelen we het uurtje vol terwijl ik oefeningen doe.

Bedankt hiervoor, ik kan iedereen die aan zijn gezondheid wenst te werken aanraden om naar MOVE FOR HEALTH te gaan.