your body deserves the best

Waarom iedereen bij ons kan sporten!

Telkens wanneer we een kennismakingsgesprek hebben met één van onze potentiele nieuwe klanten krijgen we vaak hetzelfde verhaal te horen. Het gaat over personen die niet aan sporten komen door verschillende redenen. Een reden die we veel te horen krijgen is dat er te weinig tijd is. Zoals we reeds eerder in één van onze blogs hebben behandeld. Wat we ook vaak merken is dat mensen angst kennen om te starten met sporten. Deze angst gaat van “Ga ik dat wel kunnen” tot “Ik voel me steeds zo bekeken als ik in een fitness ga sporten”. Dit zijn angsten waar we samen met jullie aan werken zodat deze niet meer de kop op steken.

Bij ons in de studio train je steeds in beperkte kring. We zorgen ervoor dat we tijdens een personal training maximaal met 4 personen tegelijk in de zaal zijn (2 coaches en 2 klanten). Dit zorgt voor een aangename rust en geeft zeker geen bekeken gevoel. Je wordt gedurende de training volledig begeleid door je trainer. Dit wil zeggen dat je altijd kan aangeven wanneer voor jou iets niet aangenaam voelt, hiermee zal dan uiteraard rekening gehouden worden.

Wat door veel mensen wordt aangehaald is het gebrek aan conditie op dit moment. Hierdoor gaan ze snel denken dat ze de trainingen niet gaan kunnen volhouden of ze blessures gaan krijgen. Wij zorgen echter net voor het omgekeerde. Dit wil zeggen dat we de trainingen volledig aanpassen op jouw maat. Als je start zullen je trainingen lichter en anders ingedeeld zijn dan bij iemand die reeds een jaar of langer bij ons traint. We zullen je wel steeds naar je limieten brengen. Hierdoor zal je jezelf pushen om toch verder te gaan en zal je de grens elke training beetje bij beetje verleggen. Belangrijk hierbij is dat het aangenaam blijft. Daarom kan je steeds te kennen geven wat je leuk en wat je minder leuk vond. Zo kunnen we ook hier rekening mee houden.

Ook de angst voor blessures speelt soms een rol. Bij ons wordt je steeds persoonlijk begeleid. We zorgen er dus voor dat we snel kunnen ingrijpen wanneer je je ergens niet goed bij voelt. Dit kan gaan van een raar gevoel bij een oefening tot een oude blessure die weer opspeelt in het dagelijkse leven. We zullen er alles aan doen om deze klachten terug weg te werken door op een correcte en aangename manier te trainen.

Je zal snel merken dat we de twijfels wegnemen door je op je gemak te stellen. De eerste uren zullen voorbij vliegen voordat je het beseft. Dit zorgt voor een succes ervaring. Hierdoor zal je sporten aangenaam gaan vinden, zodat je na verloop van tijd niet meer zonder kan. Zelfs personen die vroeger niet sportief waren, zijn altijd blij en opgelucht als ze bij ons zijn komen sporten.

Hopelijk hebben we hiermee al een deel van je twijfels kunnen omvormen om toch eens tot bij ons te komen!

 

Hopelijk tot snel!

 

Het Move For Health team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *