Wie zijn wij?

Wie is Karin?

Sinds 2008 is Karin werkzaam in de fitnessbranche als fitnesscoach en groepslesgever. Vanaf 2010 startte ze op zelfstandige basis en spitste ze zich meer en meer toe op Personal Training. Sinds 2013 deed Karin tonnen ervaring op door meer dan 100 kankerpatiënten te coachen en te helpen revalideren tijdens en na hun behandeling. Dit is iets wat ze nog steeds met hart en ziel doet. Mensen helpen revalideren en hen helpen naar een vitaal leven ligt haar nauw aan het hart.
Eind 2014 begon ze de opleiding tot mindfulnesstrainer bij o.a. Edel Maex en David Dewulf. Deze heeft ze in juli 2017 met succes afgerond. Na een intensieve 200h Yoga Teacher Training bij Joachim Meire, heeft ze ook door Yoga Alliance internationaal erkende certificaat in handen sinds mei 2018.
Vanaf november 2017 is Karin gestart met yogalessen te geven aan o.a. mensen die revalideren van kanker. Sinds eind 2018 heeft ze een samenwerking met Dr. Verlinden van UZA om de patiënten van de dienst hematologie mee te begeleiden. Ze is momenteel ook betrokken bij een onderzoek naar mindfulness bij mensen die een stamceltransplantatie moet ondergaan.
Daarnaast heeft ze sinds 2019 ook een samenwerking met Klein Geluk, een kankerorganisatie uit Aartselaar waarbij ze samen met haar team de leden coacht op vlak van bewegen en voeding.

Karin heeft een zeer sterk geloof in de holistische benadering van de mens. Lichaam en geest moeten in balans zijn om resultaat te halen voor wat gezondheid betreft. Daarom heeft ze ook Move For Health opgericht en een team uitgebouwd dat haar (onder)steunt in haar visie. Elk teamlid heeft haar eigen specialiteit waar ze zich verder op toespitsen. De teamleden werken nauw samen om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Naast personal training geeft Karin ook mindfulnesstrainingen en coaching rond mindset in het dagelijks leven. Ze leert haar klanten omgaan met onaangename situaties in het leven zonder meegesleurd te worden door hun gedachten en emoties. De klanten ervaren hierdoor meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen en maken wijzere keuzes om de richting uit te gaan waar ze naartoe willen in hun leven.

Wie is Karin
Anna

Wie is Anna?

Anna is een fysiotherapeute die in 2018 haar Bachelor diploma heeft behaald in Hongarije. Ze heeft ervaring in neurologie, orthopedie, cardiologie, pulmonologie, traumatologie, verloskunde-gynaecologie, kindergeneeskunde, massage en technische revalidatie.

Ze hoopte altijd al deel uit te maken van een team dat zich richt op de patiënten als geheel. Ze is van mening dat een algemene evaluatie van mind, body en soul de eerste stap vormt naar een geslaagde revalidatie.

Anna concentreert zich op de doelen van haar patiënten en behandelt ze alsof het haar eigen doelen zijn. Om haar patiënten de beste zorg te geven, personaliseert ze elke sessie. Haar doel is om zichzelf te blijven bijscholen om haar patiënten de beste zorg te kunnen blijven bieden en mensen te helpen hun leven optimaal te leven.

Wie is Ignace?

Ignace is al van van kindsbeen af gepassioneerd door sport. Hij wist ook al vroeg dat hij in de fitnesswereld terecht wou komen. Na zijn opleiding lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie aan AP Hogeschool Antwerpen, koos hij ervoor om nog een extra opleiding te volgen om als Personal Trainer aan de slag te kunnen. Hiervoor volgde hij via Physical Coaching Academy de NASM Personal Trainer cursus.

Sinds 2015 is hij actief als Personal Trainer en Fitnesscoach. Na enige tijd merkte hij al snel dat het conditionele aspect soms ondergeschikt was tijdens de vele training. Daarom volgde hij een extra cursus via SportMed om via deze weg het cardiovasculaire trainingssysteem beter te begrijpen en te kunnen vervolmaken. Ook kan hij inspanningstesten afnemen om zowel de meeste recreatieve als competitieve sporters van een aangepast schema te kunnen voorzien om de conditie op te bouwen of verder te verbeteren.

Het blijft voor Ignace zeer belangrijk dat het sporten een leuke en aangename beleving blijft.

Wie is Ignace
wie is Kristin

Wie is Kristin?

Kristin is naast een liefhebbende vrouw en moeder van drie ook een fervent sporter. Beweging is altijd al de rode draad in haar leven geweest, wat ze dan ook met enthousiasme aan haar kinderen heeft doorgegeven. Hoewel Kristin altijd plezier beleefde aan fitnessen en joggen, ging ze toch op zoek naar meer diepgang. En dat vond ze een 11-tal jaar geleden, toen ze voor het eerst in contact kwam met yoga.

Raja yoga, een zeer traditionele vorm van yoga, leerde haar meer bewust door het leven te gaan. Die terugkeer naar de essentie is geen overbodige luxe in onze hectische maatschappij. Daarom volgde Kristin een 5-jarige lerarenopleiding, zodat ze niet alleen haar levenservaring, maar ook de asana’s en yogafilosofie op een positieve en professionele manier kan delen met anderen. Haar doel? Mensen terug laten voelen, laten kijken en hun lichaam te laten herontdekken. Ze wil haar passie doorgeven en anderen inspireren.

Wie is Thom?

Thom is al van jongs af aan actief in de sportwereld. In zijn jeugd heeft hij vooral veel gevoetbald. Naarmate de jaren vorderde, kreeg hij steeds meer interesse in andere sporttakken zoals fitness, zwemmen, lopen, boksen,…  Hierdoor is hij in 2017 begonnen aan de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie aan Karel de Grote Hogeschool omdat hij graag meer wilde weten over de werking van het menselijke lichaam,  de verschillende energiesystemen enz. Bij Move For Health geeft Thom de Small Group Training en Pink Boxing. Voor Pink Boxing heeft Thom een opleiding gevolgd bij de Boxing Company in Nederland waar hij een certificaat behaalde.

Bij de Small Group Trainingen is elke training anders. In zijn ogen is variatie in de trainingen zeer belangrijk. De klanten moeten steeds geprikkeld blijven door nieuwe oefeningen te doen. Thom wilt zich tijdens en na zijn studie zich nog meer bijscholen zodat hij verschillende inzichten kan verkrijgen om zo zijn rugzak met kennis steeds te vergroten. Verder is het Thom zijn passie om mensen op een verantwoorde manier te laten sporten en samen met de klant hun doel(en) te bereiken.

Wie is Thom