Wie zijn wij?

Wie is Karin?

Sport is iets wat ik al heel mijn leven lang doe en redelijk goed in ben. Het was dan ook een logische keuze om hierin verder te studeren. Tijdens het hoger onderwijs kwam de droom om een eigen studio op te richten waar ik mensen met gezondheidsproblemen zou helpen. Sinds 2008 ben ik beroepsmatig actief in de fitnessbranche, waarvan sinds 2010 op zelfstandige basis. In 2017 heb ik uiteindelijk de stap gezet om Move For Health op te richten en mijn droom waar te maken. De jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in twee verschillende fitnesscentra en bij personal training aan huis, vormden een sterke basis om de studio op te starten. Ik geloof er sterk in dat het lichaam en de geest zeer nauw met elkaar verbonden zijn. Deze visie wou ik dan ook heel graag overdragen op mijn klanten.

Ik ben enorm geïnteresseerd in de werking van de menselijke geest; het is iets waar ik dagelijks over lees en bijleer. Daarnaast is bewegen voor mij een heel belangrijke tool om naast fysieke gezondheid ook vooruitgang te boeken in andere levensaspecten om zo een optimaal leven te kunnen leiden. De nieuwsgierigheid naar waarom mensen doen wat ze doen, maakt dat ik mijn vak boeiend blijf vinden. Door mij hier dagelijks in te blijven verdiepen, wil ik ook steeds meer helderheid bieden naar mijn klanten toe zodat ik hen kan helpen om een betere versie van zichzelf te worden.

Mijn doel is om onze klanten op hun gemak te kunnen stellen in onze studio en dat ze volledig zichzelf kunnen zijn. Iedereen is anders en elk heeft een andere aanpak nodig. Een vertrouwensband creëren tussen mezelf en mijn klanten vind ik heel belangrijk. Vanuit dat vertrouwen kunnen we steeds verder werken naar een gezonde levensstijl dat echt bij jou past.

Wie is Karin
Wie is Robin

Wie is Robin?

Ik ben al van jongs af aan gebeten door de sport- en loopmicrobe.

Door mijn interesse in sport, beweging en het menselijke lichaam begon ik in 2013 de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen. Ik beëindigde deze opleiding met succes in 2018 waardoor ik me officieel kinesitherapeut mag noemen. Tijdens mijn laatste twee masterjaren richtte ik een kleine studentenonderneming op met twee medestudenten waarbij we jonge wielrenners begeleidden, rugschool gaven in bedrijven en voor blessurepreventie zorgden in sportclubs. Deze ervaring met ondernemen zette me ertoe aan het postgraduaat sportmanagement te volgen aan de Vrije Universiteit Brussel, waarvan ik het getuigschrift behaalde in 2019. Na een kort intermezzo in een andere branche besloot ik terug te keren naar mijn passie voor beweging en het menselijk lichaam. Zo kwam ik bij Karin terecht die ik nog kende via een studentenjob in de fitness-sector. Sinds 2021 ben ik dan ook aan de slag bij Move For Health als kinesitherapeut en coach.

Voor mij vormt bewegen het fundament van een gezonde levensstijl. Naast de fysiologische voordelen biedt bewegen ook belangrijke voordelen op mentaal vlak en heeft het ook een sociaal-maatschappelijke functie. Wanneer mensen actief zijn, hecht ik er als kinesitherapeut veel belang aan dat men weet op welke manier men moet bewegen om blessure- en klachtenvrij te blijven. Elke dag is het mijn doel om rechtstreeks impact te hebben op iedere persoon die ik tegenkom in de studio en mensen aan te zetten om zoveel mogelijk én op een correcte manier te bewegen.

Wie is Victor?

Na mijn studies in de meertalige communicatie was het even zoeken naar het juiste professionele pad. Aangezien sport en fitness zeer sterk aanwezig bleven in mijn dagelijks leven, groeide ook mijn enthousiasme om in deze sector te gaan werken. Mijn eerste ervaring heb ik opgedaan bij een grote sportclub in Antwerpen, en vanaf 2021 versterk ik het Team van Move For Health als personal coach.

Mijn interesse in fitness werd zoals velen initieel aangewakkerd door het verlangen een gespierd en esthetisch lichaam te hebben. Doorheen de jaren is die extrinsieke motivatie meer en meer intrinsiek geworden en vandaag ligt mijn focus bijna volledig op het bouwen van een sterk en functioneel lichaam. Ik wil er niet enkel sterk en gezond uitzien langs de buitenkant, maar ik wil me vooral zo voelen aan de binnenkant. Ik besteed veel aandacht aan de fundamenten en zie fitness meer als een middel om het dagelijkse leven en andere sportactiviteiten te optimaliseren. Ik blijf me steeds verdiepen in hoe een menselijk lichaam zo efficiënt en gezond mogelijk door het leven kan springen en hoe we van de best mogelijke levenskwaliteit kunnen genieten.

wie is Victor