Wie zijn wij?

Wie is Karin?

Sinds 2008 is Karin werkzaam in de fitnessbranche als fitnesscoach en groepslesgever. Vanaf 2010 startte ze op zelfstandige basis en spitste ze zich meer en meer toe op Personal Training. Sinds 2013 deed Karin tonnen ervaring op door meer dan 100 kankerpatiënten te coachen en te helpen revalideren tijdens en na hun behandeling. Dit is iets wat ze nog steeds met hart en ziel doet. Mensen helpen revalideren en hen helpen naar een vitaal leven ligt haar nauw aan het hart.
Eind 2014 begon ze de opleiding tot mindfulnesstrainer bij o.a. Edel Maex en David Dewulf. Deze heeft ze in juli 2017 met succes afgerond. Na een intensieve 200h Yoga Teacher Training bij Joachim Meire, heeft ze ook door Yoga Alliance internationaal erkende certificaat in handen sinds mei 2018.
Vanaf november 2017 is Karin gestart met yogalessen te geven aan o.a. mensen die revalideren van kanker. Sinds eind 2018 heeft ze een samenwerking met Dr. Verlinden van UZA om de patiënten van de dienst hematologie mee te begeleiden. Ze is momenteel ook betrokken bij een onderzoek naar mindfulness bij mensen die een stamceltransplantatie moet ondergaan.
Daarnaast heeft ze sinds 2019 ook een samenwerking met Klein Geluk, een kankerorganisatie uit Aartselaar waarbij ze samen met haar team de leden coacht op vlak van bewegen en voeding.

Karin heeft een zeer sterk geloof in de holistische benadering van de mens. Lichaam en geest moeten in balans zijn om resultaat te halen voor wat gezondheid betreft. Daarom heeft ze ook Move For Health opgericht en een team uitgebouwd dat haar (onder)steunt in haar visie. Elk teamlid heeft haar eigen specialiteit waar ze zich verder op toespitsen. De teamleden werken nauw samen om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Naast personal training geeft Karin ook mindfulnesstrainingen en coaching rond mindset in het dagelijks leven. Ze leert haar klanten omgaan met onaangename situaties in het leven zonder meegesleurd te worden door hun gedachten en emoties. De klanten ervaren hierdoor meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen en maken wijzere keuzes om de richting uit te gaan waar ze naartoe willen in hun leven.

Wie is Karin
Aurélie

Wie is Aurélie?

Aurélie is afgestudeerd als studente lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie aan de Karel de Grote Hogeschool en is voornamelijk werkzaam in het onderwijs. Sinds 2016 spitst ze zichzelf meer toe op het domein fitness en wilt ze hier graag verder in doorgroeien. Door zichzelf bij te scholen, tracht ze zoveel mogelijk kennis op te doen om deze in de toekomst te kunnen gebruiken in haar verdere carrière.

Sinds april 2017 begon ze te werken bij Move For Health. Via deze weg wilt ze haar ervaring en kennis uitbreiden op vlak van personal training en mindfulness. Naast haar taak als personal trainer is ze de rechterhand van Karin die haar ondersteunt in de dagelijkse werking van de zaak. Karin helpen om de zaak te laten groeien staat op de eerste plaats voor haar. Hierdoor kan ze veel leren van Karin om later op deze goede basis verder te bouwen. Waar ze zichzelf ziet in vijf jaar? Voltijds werken in een lagere school en daarnaast actief werken in de fitnessbranche.

Verder is ze een allround sporter en staat ze altijd klaar om nieuwe sporten te ontdekken en zichzelf hier volledig in te storten.

Wie is Anna?

Anna is een fysiotherapeute die in 2018 haar Bachelor diploma heeft behaald in Hongarije. Ze heeft ervaring in neurologie, orthopedie, cardiologie, pulmonologie, traumatologie, verloskunde-gynaecologie, kindergeneeskunde, massage en technische revalidatie.

Ze hoopte altijd al deel uit te maken van een team dat zich richt op de patiënten als geheel. Ze is van mening dat een algemene evaluatie van mind, body en soul de eerste stap vormt naar een geslaagde revalidatie.

Anna concentreert zich op de doelen van haar patiënten en behandelt ze alsof het haar eigen doelen zijn. Om haar patiënten de beste zorg te geven, personaliseert ze elke sessie. Haar doel is om zichzelf te blijven bijscholen om haar patiënten de beste zorg te kunnen blijven bieden en mensen te helpen hun leven optimaal te leven.

Anna
Wie is Ignace

Wie is Ignace?

Ignace is al van van kindsbeen af gepassioneerd door sport. Hij wist ook al vroeg dat hij in de fitnesswereld terecht wou komen. Na zijn opleiding lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie aan AP Hogeschool Antwerpen, koos hij ervoor om nog een extra opleiding te volgen om als Personal Trainer aan de slag te kunnen. Hiervoor volgde hij via Physical Coaching Academy de NASM Personal Trainer cursus.

Sinds 2015 is hij actief als Personal Trainer en Fitnesscoach. Na enige tijd merkte hij al snel dat het conditionele aspect soms ondergeschikt was tijdens de vele training. Daarom volgde hij een extra cursus via SportMed om via deze weg het cardiovasculaire trainingssysteem beter te begrijpen en te kunnen vervolmaken. Ook kan hij inspanningstesten afnemen om zowel de meeste recreatieve als competitieve sporters van een aangepast schema te kunnen voorzien om de conditie op te bouwen of verder te verbeteren.

Het blijft voor Ignace zeer belangrijk dat het sporten een leuke en aangename beleving blijft.

Wie is Elke

Wie is Elke?

Een aantal jaren geleden kreeg Elke te kampen met gezondheidsklachten. Ze begon met zelfonderzoek en ontdekte dat haar voeding aan de basis lag van de ongemakken. Al snel groeide haar interesse voor het onderwerp en schreef ze zich in voor een tweejarige opleiding in voeding en gezondheid. Het gaf haar de tijd om te beseffen dat haar altruïsme, haar passie voor het vak en de opgedane kennis de ideale basis vormden voor een verdere professionele carrière.

Tegenwoordig kan u bij haar terecht voor professionele hulp met betrekking tot voeding en gewichtsbeheersing. Zou u graag afslanken of streeft u naar een vitalere levensstijl? Dan bent u bij Elke aan het juiste adres! Samen de weg vinden naar een gezond en gevarieerd voedingspatroon dat makkelijk kan worden volgehouden is haar motto.

Wie is Kristin?

Kristin is naast een liefhebbende vrouw en moeder van drie ook een fervent sporter. Beweging is altijd al de rode draad in haar leven geweest, wat ze dan ook met enthousiasme aan haar kinderen heeft doorgegeven. Hoewel Kristin altijd plezier beleefde aan fitnessen en joggen, ging ze toch op zoek naar meer diepgang. En dat vond ze een 11-tal jaar geleden, toen ze voor het eerst in contact kwam met yoga.

Raja yoga, een zeer traditionele vorm van yoga, leerde haar meer bewust door het leven te gaan. Die terugkeer naar de essentie is geen overbodige luxe in onze hectische maatschappij. Daarom volgde Kristin een 5-jarige lerarenopleiding, zodat ze niet alleen haar levenservaring, maar ook de asana’s en yogafilosofie op een positieve en professionele manier kan delen met anderen. Haar doel? Mensen terug laten voelen, laten kijken en hun lichaam te laten herontdekken. Ze wil haar passie doorgeven en anderen inspireren.

wie is Kristin